Een optimale verkeersdoorstroming en veiligheid vraagt om méér dan simpelweg het plaatsen van tekstborden, barriers, verkeersregelinstallaties, dranghekken en het leveren van verkeersregelaars. Heijmans Verkeerstechnieken denkt vanuit de weggebruiker en is expert in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten.

N309-A28-viaduct-Heijmans-3.jpg

Bij wegwerkzaamheden moet de bestaande weg vaak beschikbaar blijven. Heijmans Verkeerstechnieken zorgt dat het verkeer in goede banen wordt geleid.

Vlotte verkeersdoorstroming

Bij Verkeerstechnieken vinden we de juiste verkeerskundige oplossing voor elke situatie. Daarbij geldt: hoe eerder, hoe beter. Want hoe eerder u ons betrekt in de planning voor een verkeersverandering, hoe meer zicht en controle u krijgt op de mobiliteitsgevolgen. Aan de hand van een doorstromingsplan brengen we de doorstroming van A tot Z in kaart. Hierbij houden we rekening met de invloed van en op de omgeving. We analyseren alle mogelijke omleidingen en bepalen het verloop van een tijdelijke route en de indeling van rijbanen. Met als resultaat: een efficiënte, veilige verkeersdoorstroming.

Event Services

Jaarlijks worden er honderden evenementen georganiseerd in Nederland. De vele bezoekers die hier op afkomen hebben een grote invloed op het verkeer en de omgeving. Dit vraagt om strakke verkeersmaatregelen en uitstekende facilitaire voorzieningen. Ook daarvoor bent u bij Heijmans Verkeerstechnieken aan het juiste adres. Onze afdeling Event Services zorgt dat op en rondom een evenement de juiste verkeersmaatregelen worden getroffen, facilitaire voorzieningen in korte tijd worden opgebouwd en het geheel in goede banen wordt geleid. Dat betekent: goed plannen, strak organiseren en bovenal meedenken over hoe bezoekers een onvergetelijke dag kunnen hebben. Zo ontzorgen we organisatoren en de plaatselijke overheid bij nationale en internationale publieks- en sportevenementen, groot én klein.

IMG_8991.JPG

Heijmans Event Services zorgt dat op en rondom een evenement de juiste verkeersmaatregelen worden getroffen.

Traffic Control

Met Traffic Control vervult Heijmans Verkeerstechnieken een belangrijke rol op het gebied van veiligheid in het verkeer. Wij bieden namelijk hoogwaardige verkeersregulerende diensten aan die voorheen bij de politie en wegbeheerders lagen. Denk aan snelheidshandhaving, ondersteuning door verkeersregelaars, weginspectie, omgevingsmonitoring en motorondersteuning. Wij nemen alle uitvoerende taken uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken en -processen.

Solar tekstwagens

Heijmans Verkeerstechnieken beschikt over fullcolour solar tekstwagens, die we op afstand kunnen bedienen en via internet monitoren. De energieneutrale tekst- en actiewagens maken gebruik van een zeer energiezuinige display, die verbonden is met een accu gekoppeld aan zonnecollectoren. De tekstwagens zijn CO2-neutraal, waardoor we een bijdrage leveren aan het milieu.

Verkeersplannen

Factsheet Verkeersplannen.pdf (408,2 KB)

Wilt u meer informatie over verkeerstechnieken of kunnen wij u helpen met een goede verkeerskundige oplossing? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Factsheet Verkeerstechnieken 2018.pdf (2,5 MB)