Intensief gebruik van wegen en terreinen zoals vliegvelden leidt tot ribbel-, scheur- en spoorvorming. Hierdoor kunnen onveilige situaties ontstaan en zijn terugkerende onderhoudswerkzaamheden nodig. Bij Heijmans Wegspecialismen bent u aan het juiste adres voor duurzame betonverhardingen: de komende dertig jaar heeft u er geen omkijken naar.

Duurzame betonverhardingen

Als specialist brengen wij duurzame en hoogwaardige betonverhardingen aan. Met als resultaat: minimaal onderhoud en dus lagere kosten én minder verkeershinder. We gebruiken zoveel mogelijk hoogwaardig en gecertificeerd beton uit onze eigen mobiele betoncentrales. Daarbij kunnen wij als betonproducent tijdige leveringen vrijwel 100% garanderen en kunnen we flexibel te werk gaan.

Betonverharding-Heijmans.jpg

De betonverhardingen zijn niet alleen duurzaam in onderhoud maar ook in gebruik. De betonverhardingen zijn vormvast en 100% recyclebaar. Het nieuwe oppervlak zorgt voor een lage rolweerstand van banden waardoor minder brandstof wordt verbruikt.

Heijmans Wegspecialismen biedt het hele scala aan betonverhardingen: van in beton getrokken lijnvormige elementen als banden, goten en barriers, tot zwaar belaste terminals, vliegvelden, fietspaden, bermverharding, wegen, printbeton en doelgroepstroken.

Betonverharding-Heijmans-2.jpg

Betonadvies

Ook in de voorbereidingsfase van uw project, kan Heijmans Wegspecialismen u van dienst zijn. Wij voorzien klanten namelijk ook van advies op maat met betrekking tot de samenstelling van het beton en het ontwerp en de uitvoering van de betonverhardingen. Op basis van de belasting op het terrein voeren we berekeningen en metingen uit voor een perfect gedimensioneerde constructie.

Innovatief

Heijmans kijkt naar toekomstige ontwikkelingen en zet dan ook actief in op innovatie. Zo heeft Heijmans Wegspecialismen het Van Gogh-Roosegaarde fietspad in Eindhoven gerealiseerd: het meest innovatieve en kunstzinnige fietspad van Nederland. Het 600 meter lange fietspad loopt waar Vincent van Gogh van 1883 tot 1885 heeft geleefd (Eindhoven en Nuenen). Het ontwerp van Daan Roosegaarde bestaat uit duizenden sprankelende steentjes en is geïnspireerd op het beroemde schilderij ‘De Sterrennacht’ van Van Gogh. Heijmans ontwikkelde voor het ontwerp de Heijmans FairyTrail™ technologie.

Wilt u meer informatie over betonverhardingen en betonproducties? Neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan

Factsheet Betonverhardingen en -producties.pdf (2,7 MB)