Zoals cement bakstenen aan elkaar verbindt, zo verbindt een vastgoedontwikkelaar wensen en techniek. Bovendien realiseert de vastgoedontwikkelaar deze plannen binnen beperkte ruimte, omgeven door veel regels, op risico en met een voortdurende veranderende vraag. Het vergt daarmee veel inlevingsvermogen in klanten, verbeeldingskracht van de ruimte en doorzettingsvermogen. Dat zijn de eigenschappen van de vastgoedontwikkelaar. Een schaap met vijf poten dat Nederland telkens een stukje mooier maakt met huizen, winkels en werkplekken.

De ruimte om ons heen moet in kunnen spelen op de behoeften van mensen die er wonen, werken of verblijven. Wensen van mensen veranderen. Dat gaat soms sneller dan de omlooptijd of levensduur van een gebouw. En dat heeft zijn weerslag in plannen, want wij geloven dat gebouwen nooit op zich staan. Ze bewijzen pas hun waarde als zij bijdragen aan comfort, gemak en esthetiek. Waardoor je er graag bent en je veilig, verbonden en vertrouwd voelt.

Van solitaire gebouwen tot gebiedsontwikkeling en (binnen)stedelijke herstructureringen, Heijmans benadert vastgoedprojecten multidisciplinair met een blik op de toekomst. Een gebouw dat kan meebewegen met de tijd, een huis dat prettig voelt, een werkplek die inspireert, of een zorghuis dat behaaglijk voelt. Projecten initiëren en realiseren we op eigen risico en in nauwe samenwerking met (vastgoed)beleggers, woningcorporaties en overheden. We voelen ons in ons element als regisseur, die alle disciplines bij elkaar brengt. Gezamenlijk iets moois neerzetten, rekening houdend met het toekomstperspectief van gebouw en gebied. Slimme technieken doen niet af aan de uitstraling en de kwaliteit van het ontwerp. Duurzaamheid staat centraal en creativiteit gaat altijd gepaard met betaalbaarheid. Betrokken en met een open blik komen we tot de verbinding van techniek en wensen.

Andreas Ensemble Fashion Hotel.jpg

Andreas Ensemble Amsterdam

De praktijk

Thuis voelen
Thuis voelen
Thuis voelen Dat is waar we voor gaan