Een veilige werkomgeving én continuïteit van bedrijfsprocessen is essentieel binnen elke organisatie. Echter elk bedrijf en gebouw is anders, zo ook de behoeften van gebruikers. Wij bieden daarom op maat gemaakte elektronische beveiligingsconcepten, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Concepten gericht op het verkleinen van risico’s en het vergroten van veiligheid.

Van A tot Z

Ons aanbod bestaat uit: brandmelding, camerabewaking, gebouwenbeveiliging, intercomsystemen, security management, terreinbeveiliging en toegangscontrole. Wij verzorgen het complete traject: van advies bij de risicoklasse-indeling tot het functionele ontwerp en van realisatie tot het onderhoud van het beveiligingssysteem.

Maatwerk

Elk segment kent haar eigen specifieke risico's en behoeften. Uit ons ruime assortiment aan producten en diensten smeden wij een effectief beveiligingsconcept waarin de eisen en wensen van de opdrachtgever het uitgangspunt zijn. Iedere configuratie is mogelijk en alle middelen worden op elkaar afgestemd. Totaaloplossingen op maat, die optimale zekerheid bieden. Altijd volgens een eenduidige, beproefde beveiligingsfilosofie.

Volledig integreren

Door het integreren van verschillende beveiligingsmodules en ontwikkelen van een optimaal bekabelingsplan (gebaseerd op standaarden zoals ethernet TCP/IP) ontstaat een flexibel en gebruiksvriendelijk risicobeheersysteem. Volledige integratie met inbraaksignalering, toegangscontrole, intercom en CCTV (gesloten TV-systemen) biedt toekomstgerichte oplossingen. Op een slimme en innovatieve manier worden de complexe vraagstukken op het gebied van beveiliging en informatievoorziening benaderd. Zo kan de opdrachtgever met vertrouwen en zekerheid optimaal profiteren van een veranderende digitale wereld.

24/7

Vragen of storingen? Reken op een snelle reactietijd. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.