Skip to content
Header 100 jaar Heijmans
100 jaar Heijmans

Meest gestelde vragen

Heb je nu vragen over het feest of de radio uitzendingen. Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Feest

Het feest is op zaterdag 3 juni 2023.

Verdere details over het feest ontvang je via de officiële uitnodiging dit jaar.

De inloop van het feest is om 18:00 uur. Het programma is om 00:00 uur afgelopen.

Het feest is voor alle medewerkers in dienst van Heijmans (zowel proeftijd, bepaalde en onbepaalde tijd). Of je er al 30 jaar werkt of nog in je proeftijd zit. Daarnaast zijn de medewerkers die nu inleen zijn, maar in de toekomst mogelijk in dienst komen, zoals bijvoorbeeld BBL-leerlingen, ook uitgenodigd. Ook de leden van de gepensioneerdenvereniging van Heijmans zijn uitgenodigd. En iedereen mag zijn of haar partner meenemen!

De vaste medewerkers van Heijmans ontvangen een uitnodiging voor het feest op zaterdagavond 3 juni. Daarnaast zijn de medewerkers die nu inleen zijn, maar in de toekomst mogelijk in dienst komen, zoals bijvoorbeeld BBL-leerlingen, ook uitgenodigd. En ook de leden van de gepensioneerdenvereniging van Heijmans hebben een uitnodiging ontvangen. Omdat Heijmans met jou een andere relatie heeft, heb jij geen "ben jij erbij" uitnodiging ontvangen. Hopelijk begrijp je onze keuze hierin. Ondanks dit wordt 2023 ook voor jou een feestelijk jaar. Hoe dat jaar er verder uit zal zien, hoor je begin dit jaar.

Ja, zeker. Verdere details hierover volgen snel.

Ja, natuurlijk! Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Maar let op zorg voor de BOB!

Ja, je mag ook iemand anders meenemen dan je partner. Maar, geen kinderen onder de 18 jaar.

De uitnodiging geldt voor iedereen die op 3 juni 2023 in dienst is van Heijmans. Wanneer jouw dienstverband eerder is beëindigd dan 3 juni, geldt deze uitnodiging helaas niet meer voor jou.

Heb je een “Ben jij erbij” uitnodiging gekregen, maar ga je voor 3 juni met pensioen? Dan ben jij en je partner van harte welkom op het feest.

We werken aan een heel leuk programma waar genoeg te zien, doen en eten is voor iedereen. Hoe dat programma er precies uitziet is nog een verrassing. Nog even geduld, meer informatie volgt dit jaar.

De inloop is vanaf 18:00 uur tot ongeveer 19:00 uur. Daarna blijft er iemand bij de deur staan om mensen die later komen, op te vangen. Echter, het programma begint om 19:30 uur, dus we verzoeken iedereen om uiterlijk 19:30 uur binnen te zijn.

Je kunt op ieder moment het feest verlaten.

Het is niet nodig om eerst thuis te eten, er is genoeg eten voor iedereen. Van snacks tot een volwaardige maaltijd en voor iedereen iets wils.

Goed dat je het aangeeft! Uiteraard willen we dat het voor iedereen een leuke en lekkere avond is, dus daar houden we ook bij het eten rekening mee. Je kunt allergieën of dieetwensen doorgeven nadat je de officiële uitnodiging hebt ontvangen. Nog even geduld dus.

Ja, er wordt alcohol geschonken op het feest voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Voor de collega's die willen drinken, regelen we vervoer. Want drinken én rijden willen we uiteraard niet. We hebben het vertrouwen dat iedereen zijn of haar eigen grenzen kent.

Uiteraard! Je bent van harte welkom om samen met de rest van je collega's en je partner het 100 jarig bestaan van Heijmans te vieren. Onder de 18 wordt er alleen geen alcohol geschonken.

Goed dat je het aangeeft. Iedereen is welkom op het feest, ook mensen die minder goed te been zijn of in een rolstoel zitten. We vinden het fijn wanneer je contact met ons opneemt via 100jaar@heijmans.nl, zo kunnen we jou van persoonlijke begeleiding voorzien tijdens het feest.

Radio

Je luistert naar Heijmans Radio via de speciale Heijmans Radio app. Klik hier voor de IOS app en hier voor de Android app. Verder is de informatie te vinden op de site en in de Yammer groep.

Koppel je telefoon of andere elektronische apparaat via bluetooth aan het boxje. Vervolgens zet je de radio aan via de Heijmans Radio app. Nu hoor je de radiouitzending via het boxje. Weet je niet hoe je apparaat koppelt via bluetooth. Volg dan de volgende stappen.

1. Ga op je mobiele apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en schakel Bluetooth in.

2. Druk op de bluetooth knop op het boxje (de stand waarin het zichtbaar is voor andere apparaten) en wacht tot het apparaat wordt weergegeven.

3. Tik om het boxje te koppelen wanneer deze op het scherm verschijnt.

4. Nadat je het boxje hebt gekoppeld, kun je het apparaat gebruiken.

Vanaf 26 januari, iedere twee weken van 10:00 tot 13:00 uur. De laatste uitzending is vanaf het feest.

Bekijk hier het hele uitzendschema.

Alle uitzendingen kun je terugluisteren via de Heijmans Radio app. Na iedere uitzending komen deze in de app te staan zodat je ze in je eigen tijd terug kunt luisteren.

Geef hier je favoriete nummer door voor de Heijmans top 100! Via dat formulier kun je ook aangeven of we contact met je op mogen nemen tijdens de uitzending om je favoriete nummer of artiest toe te lichten. Ook kun je tijdens de uitzendingen een berichtje sturen via de radio-app!

Hé, wat tof dat je mee wilt doen! Stuur even een mail naar 100jaar@heijmans.nl, dan neemt iemand contact met je op!

Gefeliciteerd! In principe wordt de prijs binnen twee weken naar je huisadres gestuurd.

Heb je na twee weken nog niets gekregen? Stuur dan even een mail naar 100jaar@heijmans.nl

De opnames worden verzorgd vanuit een professionele radiostudio op het Hilversum Mediapark. Het is helaas niet mogelijk hier fysiek bij te zijn. Wél zenden we de laatste keer uit vanuit een studio bij het feest. Daar kan iedereen een kijkje nemen bij in studio!

Je kunt Heijmans Radio alleen via de app luisteren.

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan via 100jaar@heijmans.nl