Zoek jij een fijne leerplek in de bouw? Heijmans heeft de leukste leermeesters in huis, die van jou in no time een vakman maken. En we hebben de tofste bussen! 

Waarom leren bij Heijmans?

  • Een vak leren van de pro’s
  • Kennis gelijk in de praktijk brengen
  • Werken op toffe plekken
  • Je eigen geld verdienen
  • Door het land in een gele bus


Samen met onze leermeesters werk je aan het verbeteren, verslimmen en verduurzamen van de gebouwde omgeving. 

Bekijk meteen onze leerplaatsen

20190205_heijmans_stef_hooghkamer_dsc9180.jpg

Leerling timmerman Stef Kerkhoven met zijn begeleider Rob Peetoom in de keet.

Wat doet Heijmans?

De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de verbindingen ertussen: Heijmans maakt en verbetert ze. Dat doet het bouwbedrijf al bijna honderd jaar. Jan Heijmans startte in 1923 zijn stratenmakersbedrijf in Rosmalen. Inmiddels is Heijmans uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

Meteen checken waar je aan de slag kan

Wie gingen je voor?

Monteur Systeem Integratie Techniek

Nieuw even voorstellen Sebastiaan den Biggelaar.jpg

Twee jaar geleden startte Sebastiaan den Biggelaar (21) bij Heijmans als leerling monteur. "Het fijne aan werken bij Heijmans vind ik de sfeer, de vriendelijke zwaai als je langs loopt, de behulpzaamheid als je ergens niet uit komt en de gezelligheid onderling. Mijn werk bij Heijmans sluit naadloos aan bij de stof die we op school behandelen."
5 vragen aan Sebastiaan

Timmerman restauratie

Jeffrey Oomen

Restaurateur-timmerman Jeffrey Oomen (25): "Mijn leermeester Marcel de Gouw laat me zien dat je eerst moet denken en dan pas beginnen. Een echte restauratie-expert, hij heeft nooit anders gedaan. Ik ben al tien jaar timmerman, maar ik leer nog elke dag van hem!" 
Even appen met Jeffrey

Monteur elektrotechniek

Melik Celik leerling infra contact 2.jpg

Achter een bureau zitten is niets voor hem, Melik Celik (19) wilde met zijn handen werken en sprak daarvoor met allerlei bedrijven. "Bij Heijmans had ik een goed gevoel." Nu is hij als leerling elektromonteur op pad met zijn leermeesters Anouar en Mimoun: "Ik leer veel, ben lekker de hele dag bezig en steeds op een andere locatie."

      

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op! Mail naar lerenbijheijmans@heijmans.nl